Honlap Felhasználási Feltételek


A https://develawp.com/ és a https://learn.develawp.com domain-eken elérhető webhely vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

Adatvédelmi információkért kérjük, olvassa el Általános Adatvédelmi Tájékoztatónkat.

Felelősség

A DLA Piper Adótanácsadó és Fejlesztési Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. 

Az alábbi, a Szolgáltató felelősségével kapcsolatos szabályok a Szolgáltató azon kötelezettségeit nem érintik, amelyek a vonatkozó jogszabályokon, valamint az ügyvédi tevékenységet folyatók továbbképzésére jogosult akkreditált képzési helyekre nézve kötelező, a Magyar Ügyvédi Kamara által meghatározott szabályokon alapulnak.

A Szolgáltató sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben törölje vagy megszüntesse. A fentieknek megfelelően Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmiféle pontatlanságért vagy hiányosságért.

A https://develawp.com/ és a https://learn.develawp.com weboldalakon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A Szolgáltató nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Szerzői jog

A Szolgáltató weboldalai, az azokon található minden képi, hang- és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Szolgáltató kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Szolgáltató fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Szolgáltató minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Utolsó módosítás dátuma: 2021. augusztus 24.